maandag 24 november 2014

What to ask for sinterklaas?!

Hee allemaal,
Wow het is al weer lang geleden dat ik een post heb geschreven! Vandaar nu een post. Aangezien het over ongeveer 3 weken sinterklaas is wou ik hier iets over schrijven. Deze post gaat over dingen die je zou kunnen vragen voor sinterklaas. Want ieder jaar is het bij mij hetzelfde, je weet niks om te vragen.

- Een selfiestick
Bij de xenos hebben ze voor 7,- euro een selfie stick. Je klemt je telefoon ertussen en foto's maken maar! Voor de iphone en ipad heb je vanaf de ios 5 ook een snoertje met daaraan een soort kastje met een knopje waarmee je een foto kunt maken zonder dat je dus op je scherm hoeft te tikken.

- Een album van je favo artiest.

- Een leuke mok voor in de winter voor thee, koffie of chocomelk.

- Een onesie, hoe leuk is het als het in de winter buiten koud is en jij binnen in je onesie met een kop thee een film of serie kijkt of iets anders leuks doet.

- Een hoesje voor je mobiel. Je kunt die ene leuke vragen die je al een tijd wou, of een neutraal (bijvoorbeeld witte) hoesje. Vraag hier tapjes, watervaste stiften of andere leuke dingetjes bij om hem te pimpen hoe jij dat wilt.

- Heb je een app waarvoor je moet betalen maar je die super graag wilt? Vraag dit dan, het is niet duur maar wel super leuk, en altijd beter dan de gratis app er van!

- Vraag leuke dingetjes om je nail-arts mooier te maken zoals speciale tapjes om patroontjes te maken

Dit was het, ik hoop dat jullie het leuk vonden en wat inspiratie hebben opgedaan!
Byee,
Femke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten